!
!

U BENT VEILIG OP ONZE SITE!

SSL encryption beschermt uw creditkaartgegevens.

Saboan handelt voor vele klanten veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. Saboan biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die zijn opgesteld om een veilig netwerk en beveiliging van data en gegevens te garanderen. Ook in card-not-present situaties (wanneer de creditcard niet fysiek gecontroleerd kan worden) biedt Saboan oplossingen waarmee u conflicten (fraude) kunt achterhalen, beheren en controleren. Met behulp van authenticatie van de betaler (3-D Secure), filters en dagelijkse controle wordt getracht het frauderisico te beperken tot een minimum.

3-D Secure: authenticatie van de betaler
Als online identificatie methode is 3-D Secure ontwikkeld. Met behulp van 3-D Secure vinden online CreditCard betalingen met een hoger niveau van beveiliging plaats. Het risico van een terugboeking wordt op deze wijze sterk verkleind. Saboan biedt CreditCard betalingen aan via 3-D Secure en ondersteunt Verified by Visa en MasterCard Secure Code.

Fraudemodule: filters en dagelijkse check
Iedere betaling die verloopt via het betaalplatform van Saboan gaat standaard langs het fraude detectie-systeem. De module filtert continue creditcard-betalingen met ongebruikelijke IP-adressen en kaart-uitgiften (land van herkomst) uit het systeem. Deze 'afwijkingen' worden dagelijks gecontroleerd op risico's. Saboan wordt direct op de hoogte gebracht van deze 'afwijkingen'.

Veiligheid van de betaling:

PCI DSS
Saboan werkt volgens de strenge PCI DSS richtlijnen, die bekend zijn als Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Alle organisaties die zich bezig houden met het opslaan, verwerken en/of verzenden van gegevens van betaalkaarten zijn verplicht zich te houden aan de richtlijnen.

PCI DSS omvat de volgende 12 richtlijnen:
1. Het installeren van een firewall configuratie om data van kaarthouders te beveiligen.
2. Geen gebruik te maken van de door leveranciers geleverde standaard wachtwoorden, inlogcodes en andere parameters.
3. Het beschermen van de opslag van kaarthouderdata.
4. Het gebruik van afdoende encryptietechnieken bij het verzenden van kaarthouderdata over openbare netwerken.
5. Gebruik maken en structureel updaten van antivirussoftware.
6. Het ontwikkelen, beheren en beveiligen van systemen en applicaties.
7. Het beperken van toegang tot kaarthouderdata via een ‘need-to-know’ principe.
8. Toekennen van een unieke identificatie aan iedere persoon met toegang tot de computersystemen.
9. Het beperken van fysieke toegang tot de kaarthouderdata.
10. Het monitoren en volgen van alle activiteiten op en rond het netwerk en de kaarthouder data.
11. Het regelmatig testen en bijstellen van beveiligingssystemen en -procedures.
12. Het opstellen, uitdragen en onderhouden van informatie beveiligingsbeleid en procedures.

SSL
Het gehele betalingsverkeer van Saboan wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Bevindt u zich op een beveiligde site dan begint de URL met https://. De site is beveiligd volgens SSL-technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.

Garantie
alle producten hebben 2 jaar garantie tenzij anders vermeld volgens de regels van correct gebruik van de producten. Alle defecte producten worden opgestuurd naar de producent van sibel. Bij eventueel verkeerd gebruik of defect door eigen toedoen, zullen bestek kosten opgemaakt worden en wordt dit eerst aan u voorgesteld. Waarna uzelf beslist of het defecte product herstelt dient te worden mits betaling.
Wat te doen? U contacteert ons op info@saboan.com, u vermeld de naam en het probleem van het defecte product. Waarna u het product, in gesloten doos opstuurt naar:

Scheldestraat 6
9790 Wortegem-Petegem
België