Acné Huid Pakket

8990369
    Levertijd:5-7 dagen
  • Beschrijving

Kit voor de extreme huid. te gebruiken bij acné en andere huidaandoeningen. Bevat:

  • Cleaning milk 100 ml
  • Astringent tonic 100 ml
  • Moisturizing day cream 50 ml
  • Control balance gel 50 ml

Cleaning milk 100 ml 
Make-up verwijderende melk voor vette huid, rijk aan mariene extracten die diep reinigen zonder de zuurtegraad van de huid te verstoren. Mariene plantenextracten zorgen voor oligo-elementen, calcium en magnesium.

Astringent tonic 100 ml
Tonic met water en alcohol die het evenwicht van de vette huid herstelt. Dankzij de sterke concentratie aan silicone wordt de huid elastischer

Moisturizing day cream 50 ml
Vochtinbrengende Dagcrème - Niet vette, zeer zachte crème die gemakkelijk wordt opgenomen door de huid. Hij brengt vocht in de bovenste huidlagen. De huid blijft perfect gehydrateerd de hele dag lang, en is zacht en stralend. De crème bevat actieve stoffen om de talgafscheiding in evenwicht te brengen, zwavelhoudende lipsomen, algenextract, marien collageen en een uv-filter.

Control balance gel 50 ml
Zeer efficiënte hydrogel die het evenwicht herstelt van de erg vette, geïrriteerde, problematische en acné huid. De gel bevat lipsomen en actieve adstringerende stoffen die helpen bij het bestrijden van mee-eters en ernstige problemen van de vette huid. Het huid evenwicht wordt geleidelijk hersteld.