Welcome to Saboan

You will find the latest trends and the most recent innovations in hairdressing among the brands listed on this website. In the past few years, business has been accelerating in the world of wellness and beauty care. More and more people have been treating themselves to the beneficial effects offered by beauty salons; new techniques and methods are signalled every year. You will find all these recent trends together with your tried and true classics on this website, neatly presented in a clear and attractive layout with lots of information and plenty of practical tips.

If you have any questions about a certain product, please do not hesitate to contact our professional sales team. We are certain that this catalogue will once again meet the needs of every exacting beautician who wants to pamper his or her customers to the best of his or her abilities.
We look forward to working with you soon.

Everything for your Hair salon

Electrical Devices

Cutting

Combs

Brushes

Hair Products

Accessories

Training Materials

Hygiene-Protection

luggage

furniture

 
Everything for your Beauty salon

Beauty, Manicure, Pedicure, Spa, Massage & Epilation

hairdressing salon

View

View

!

Star 2000 Staand

045000101
!

4 snelheden:

 • 600 toeren/min - technische kapsels - natuurlijk drogen
 • 1000 toeren/min - technische kapsels - normaal drogen
 • 1300 toeren/min - snel drogen
 • 2000 toeren/min - ultrasnel drogen

Stoeluitvoering: enkel witte of zwarte kap.

4 snelheden:

600 toeren/min - technische kapsels - natuurlijk drogen

1000 toeren/min - technische kapsels - normaal drogen

1300 toeren/min - snel drogen

2000 toeren/min - ultrasnel drogen

Normale Huid Pakket

8990388
!

Basis kit voor de normale huid. Bevat:

 • Cleansing face milk 100 ml
 • Stimulation tonic lotion 100 ml
 • Day cream with marine collagen 50 ml
 • Face modeling cream 50 ml

Cleansing face milk 100 ml
Gemakkelijk aan te brengen reinigingsmelk met huidverzachtende en hydraterende bestanddelen voor het verwijderen can make-up en onzuiverheden. Formule op basis van minerale oliën en Aloë vera.

Stimulation tonic lotion 100 ml
De tonic is geschikt voor alle huidtypes, zelfs allergische of couperose huid. Stimuleert de bloed-circulatie, kalmeert en ontzwelt. Plantenextracten zorgen voor een fris en goed gevoel.

Day cream with marine collagen 50 ml
Deze crème, rijk aan verzachtende en beschermende bestanddelen, herstelt de vochtbalans en verbetert de elasticiteit van de huid. Het in dit product verwerkte collageen is afkomstig uit de zee. Collageen heeft uitzonderlijke hydraterende en filmvormende eigenschappen en herstelt de vochtbalans van de uitgedroogde huidcellen. Bevat een zonnefilter.

Face modeling cream 50 ml
Stimuleert en vitaliseert de huid. Verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid na enkele behandelingen. Ideaal voor gezicht en hals van de rijpe of slappe huid.

Droge Huid Pakket

8990369
!

Basis kit voor de normale huid. Bevat:

 • Cleanser milk 100 ml
 • Hydrotonic 100 ml
 • Moisturizing cream 50 ml
 • Nourishing night cream 50 ml

Cleanser milk 100 ml 
Make-up verwijderende crème voor droge huid. Een zachte, diepe reiniging die snel alle make-up resten verwijdert. De huid voelt gerevitaliseerd en fris aan.Hydrotonic 100 ml
De tonic is geschikt voor alle huidtypes, zelfs allergische of couperose huid. Stimuleert de bloed-circulatie, kalmeert en ontzwelt. Plantenextracten zorgen voor een fris en goed gevoel.

Hydrotonic 100 ml
Deze evenwicht - herstellende, vochtinbrengende tonic voor droge huid bezorgt de bovenste lagen van de opperhuid het nodige vocht, met als resultaat een aangenaam fris gevoel.

Moisturizing cream 50 ml
Sterk intrekkende vochtinbrengende dagcrème voor droge huid. De crème wordt snel opgenomen door de bovenste lagen van de opperhuid. Zijn formule, rijk aan natuurlijke vochtinbrengende stoffen en vitaliserende lipsomen afkomstig van ceramiden, verhoogt het vochtinbrengende effect door het herstel van de vetbalans. Zijdeproteïnes geven de huid een zachte, zijdeachtige aanblik. Met UV-filter.

Nourishing night cream 50 ml
Revitaliserende anti-rimpelcrème. Deze revitaliserende crème herstelt de elasticiteit van de huid en voedt haar, dankzij de ceramiden.

Quickolo

5021771
!

Kap met 5 infraquartz lampen voor het Versnellen van technische toepassingen op het haar, zoals kleuringen, ontkleuringen, verzorgingen - Temperatuurcontrole van 20°C tot 70°C - Individueel aan/uit knop voor elk van de 5 lampen.

Stoeluitvoering, enkel Kap.

Kap met 5 infraquartz lampen voor het Versnellen van technische toepassingen op het haar, zoals kleuringen, ontkleuringen, verzorgingen - Temperatuurcontrole van 20°C tot 70°C - Individueel aan/uit knop voor elk van de 5 lampen.

Vettige Huid Pakket

8990369
!

Basis kit voor de normale huid. Bevat:

 • Cleaning milk 100 ml
 • Astringent tonic 100 ml
 • Moisturizing day cream 50 ml
 • Nourishing night cream 50 ml

Cleaning milk 100 ml 
Make-up verwijderende melk voor vette huid, rijk aan mariene extracten die diep reinigen zonder de zuurtegraad van de huid te verstoren. Mariene plantenextracten zorgen voor oligo-elementen, calcium en magnesium.

Astringent tonic 100 ml
Tonic met water en alcohol die het evenwicht van de vette huid herstelt. Dankzij de sterke concentratie aan silicone wordt de huid elastischer

Moisturizing day cream 50 ml
Vochtinbrengende Dagcrème - Niet vette, zeer zachte crème die gemakkelijk wordt opgenomen door de huid. Hij brengt vocht in de bovenste huidlagen. De huid blijft perfect gehydrateerd de hele dag lang, en is zacht en stralend. De crème bevat actieve stoffen om de talgafscheiding in evenwicht te brengen, zwavelhoudende lipsomen, algenextract, marien collageen en een uv-filter.

Nourishing night cream 50 ml
Evenwichtherstellende Voedende Nachtcrème - een zuiverende crème om het evenwicht van de vette huid te herstellen, die selectief alle geoxideerde vet opslorpt dat verantwoordelijk is voor mee-eters, puistjes, enz.. De talgklieren worden onder controle gehouden door zwavelverbindingen, de huid blijft gehydrateerd.

Lip gloss tas

50 stuks =
0145021
!

Tas met 50 lip gloss.

ideaal als geschenk voor uw klanten.

(nog maar enkele op voorraad).

Argan Olie Sibel

12 x 30 ml
8980010 x 12
!
Bestel nu en bespaar 15 euro !!!

Blaas uw haar en huid nieuw leven in met deze exclusieve Argon olie.

Display model, 12 x 30 ml

Tradition Rain hood

100 Pieces =
0911035 x100
!
0911035_01

Rain hood in pocket bag

Ideal to give to your customers when it's raining outside. Or as a gift.

4 Shampoos + 1 GRATIS

4+1 shampoo
!

Keuze uit ons gamma, Green thee shampoos

Bij aankoop van 4 stuks krijgt u 1 stuk Gratis!!

5 X 750 ml

Wegwerptanga Dames

100 Stuks =
7420212
!

Wegwerpstrings Heren

100 Stuks =
7420215
!